تاثیر ویتامین B1 در کاهش سردردهای میگرنی-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

تاثیر ویتامین B1 در کاهش سردردهای میگرنی

سردردهای میگرنی می تواند ناتوان کننده و درمان آن دشوار باشد. محققان دائما در تلاشند تا عوامل موثر بر بروز میگرن و بهترین راه‌های درمان و پیشگیری از این سردردها را کشف کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مدیکال نیوز تودی اخیرا یک مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی سرشار از ویتامین B (تیامین) با کاهش خطر ابتلا به میگرن مرتبط است. علائم و زمان خاص برای هر فرد مبتلا متفاوت است.

کارشناسان در تلاش هستند تا بفهمند چرا سردردهای میگرنی اتفاق می افتد و افراد چه اقدامات پیشگیرانه ای می توانند انجام دهند. یک مطالعه اخیر گزارش می دهد که مصرف رژیم غذایی ویتامین B تیامین می تواند به پیشگیری از میگرن در برخی افراد کمک کند.

 

تاثیر سردردهای میگرنی

میگرن یک بیماری عصبی است که باعث سردردهای شدید می شود که معمولاً در یک ناحیه از سر قرار دارند. درد می تواند شدید باشد و گاهی اوقات افراد ممکن است علائم دیگری مانند تهوع یا استفراغ را تجربه کنند. سردردهای میگرنی می توانند به محرک های خاصی مانند استرس یا تغییرات هورمونی مرتبط باشند.

رژیم غذایی یکی از زمینه هایی است که می تواند بر سردردهای میگرنی تأثیر بگذارد. محرک های غذایی خاص یا اقدامات پیشگیرانه می تواند برای هر فرد متفاوت باشد.

محرک های غذایی برای میگرن رایج هستند. شراب ها، پنیرها و کافئین می توانند باعث سردرد میگرنی شوند. مبتلایان به میگرن بهتر است که یک دفترچه سردرد داشته باشند تا ببینند آیا خوراکی هایی وجود دارد که بعد از مصرف آن دچار سردرد میگرنی می شوند؟ کافئین می‌تواند هم باعث سردرد شود و هم به آن کمک می‌کند، بنابراین تعمیم اینکه چنین چیزی باعث سردرد می‌شود یا به آن کمک می‌کند، سخت است.

 

ارتباط بین ویتامین B و میگرن

محققان در مطالعه خاص جدید ارتباط بین دو ویتامین B، (ویتامین B1 و ویتامین B2 ) و تجربه سردردهای شدید یا میگرن را بررسی کردند.

محققان بیش از 13000 شرکت کننده را در تجزیه و تحلیل خود وارد کردند. از این شرکت کنندگان، 2745 نفر در سه ماه گذشته سردرد شدید یا میگرن را تجربه کرده بودند. محققان دریافت 24 ساعته ویتامین های B1 و B2 در رژیم غذایی را با مشاهده داده های جمع آوری شده از مصاحبه های کامپیوتری شرکت کنندگان مورد مطالعه قرار دادند. آنها عوامل متعددی از جمله سن، سبک زندگی، جمعیت شناسی و بیماری های همراه را در نظر گرفتند.

محققان گزارش دادند که مقادیر بالای ویتامین B در رژیم غذایی احتمال بروز حمله میگرنی را کاهش می دهد. این به ویژه در میان شرکت کنندگان زن صادق بود. که این تاثیر بیشتر با مصرف ویتامین B1 (تیامین ) مشاهده شد.

این مطالعه داده‌های مهمی را برای حمایت از اینکه عوامل تغذیه‌ای می‌توانند بر القای سردرد میگرنی مؤثر باشند، ارائه می‌کند. نکته قابل توجه این است که این مطالعه نقش معنی‌دار آماری ویتامین B1 را در کاهش میگرن نشان داد و همینطور مشخص شد که این ویتامین در تنظیم سطوح مغزی انتقال دهنده عصبی سروتونین مهم است. ناهنجاری در عملکرد سروتونین به طور مستقیم در پاتوفیزیولوژی میگرن دخیل است. روی هم رفته، می توان گفت تیامین یا ویتامین B1 می تواند مکمل غذایی مفیدی برای افراد مبتلا به میگرن باشد که ممکن است کمبود خفیف تا متوسط منیزیم داشته باشند یا دارای اختلالات متابولیکی متابولیسم کلسیم و منیزیم هستند.

در حالی که تحقیقات به طور قطع جالب و مهم است، باید مطالعات بیشتری برای تعیین نقش های خاص تر ویتامین B1 و همچنین سایر عوامل کمکی ویتامین که ممکن است از نظر بالینی در پیشگیری یا کاهش میگرن مفید باشند، انجام شود./سلامت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده